Follow by Email

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Kirjanjulkistuspäivän fiiliksiäKoin tänään suurta työniloa, johon iltapäivästä varjon loi suru-uutinen Germanwingsin lentoturmasta.

Tuntuu, ettei osaa nyt oikein iloita päivästä, joka alkoi aurinkoisesti ja pienellä hyvällä jännitystuntemuksella. Tänään oli nimittäin FRM:ää esittelevän kirjani julkistuspäivä. Kirjan, joka kertoo väsymyksen ja siitä aiheutuvien riskien hallinnasta ja johon oma aikaisempi työni lentoyhtiön resurssivastaavana on toiminut koko aiheen kivijalkana.

Tilaisuus sujui oikein mukavasti ja oli ilo kertoa paikalle saapuneille toimittajille, yhteistyökumppaneille ja ystäville sekä kirjasta että yleisesti FRM:stä. Sivusimme tietysti paljon lentotoimintaa, koska sieltä oma osaamiseni väsymysriskin hallinnan parissa on peräisin. Siksikin oli niin kovin musertavaa kuulla onnettomuusuutinen radion uutisista, ajellessani kotiin tilaisuudesta.

Nyt en oikein jaksa iloita kirjani menestyksestä, mutta senkin aika tulee. Kirjoitan myöhemmin lisää iloisemmissa merkeissä. Nyt syvä myötätuntoni on erityisesti onnettomuudessa menehtyneiden omaisten ja samaten koko Germanwingsin työntekijöiden parissa.

Muistetaan taas, että elämä on elettävä nyt, eikä joskus sitten kun... Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti