Follow by Email

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Yhden uuden oven aukaisu

Eilen tein osaltani uuden aluevaltauksen elämässäni; - Liityin Facebookiin
Ei kovin ihmeellistä, mutta itselleni henkisesti aika iso oven aukaisu. Olen sinänsä täysin yhteisöllisyyden ja avoimuuden kannalla... Aiemmin minua silti kovasti ahdisti se, että tietojani kerää joku markkinataho järjestelmällisesti ja pyrkii hyötymään sekä minusta että kontakteistani. Nyt päästin ahdistuksestani irti ja totesin olevani hyvin tyytyväinen ratkaisuuni!

Hassua sinänsä tuo ennakkoasenteeni asiaan. Olenhan yritykseni kautta luonut nettisivustoja ja liittynyt Linkediniin sekä myös Faceen. Samoin olen kirjoittanut täysin omana itsenäni tätä blogiakin ja viserrän sillointällöin twiittejä. Yrittäjänä teen myös itse aina hyödyllisten kontaktien keruuta. Aika itsekäs tuo kohtuullisen jyrkkä kantani on siis tainnut ollakin. Kai siinä mukana on ollut silkkaa varovaisuuttakin - liiallisen luottamuksen ja avoimuuden vaarat sekä elämän varrella koetut pettymykset ihmissuhteissa tai oman kärsimättömän ja äkkipikaisen luonteen tuomat uhat ovat kummitelleet mielessä.

No nyt ne pelot ovat voitetut ja, kuten aina, se kannatti! Kiitos Some-Sanna opelle HAMKista,  joka taisi poistaa suurimmat estot ja yrittäjäkollega Anulle, joka lopuksi pisti minut seinää vasten asian kanssa;  Tulevien Virvote-työkirjojemme keskusteluryhmään osallistuminen vaati nimittäin oman profiilin facessa. Toki monia muitakin ystäviä ja sukulaisia on aiemmin minua yrittänyt houkutella mukaan ja nyt lopulta vastaan heidänkin huutoonsa - anteeksi viivästys ja kiitos kutsuista!!!

Uutuudenhurmassa istuin eilen kyllä tietokoneen äärellä ihan liikaa, joten se on tietysti huono juttu. Tavoite on rajata tilannetsekkaukset tai -päivitykset kertaan päivässä - katsotaan nyt millä aikajänteellä tähän päästään...Alussa annan itselleni luvan kurkata silloin tällöin sopivissa raoissa useamminkin tätä uutta ja hauskaa yhteydenpitokanavaa.

Sain eilen jo yli 50 kaveria ja tietysti toivon tahdin jatkuvan. On mahtava kuulla ja löytää ihmisiä vuosien takaa jopa kansakouluajoilta asti. Kansakoulu on se entisaikojen koulusysteemi, jota kävin sen viimeisinä henkäyksinä Jalasjärven Koskuella elämäni ensimmäiset 4 kouluvuotta. En vielä tainnut lisätäkään kaikkia käytyjä kouluja tai työpaikkoja edes tuonne, joten löydettävää piisaa! Arvelenkin, että saan vielä kaivella muistini kätköjä useampaankin kertaan :-). Taitaa olla hyvää aivojumppaakin tämä vielä kaupanpäälle!

Jokohan minäkin nyt sitten alan olla Some-Päkä?? Taidan kohta lisätä sen Päävirvottaja -tittelin eteen, ja ottaa noi ylivirvottaja-aktivisti Anssin suosimat hauskat tittelit käyttöön kun tuo FRM-ohjaaja on niin helkatin tylsä - miltäs kuullostais? :-)

Mukavaa yhteisöllistä somekeskiviikkoa kullekin!
t Some-Päkä, Päävirvottaja....


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti